2008 m. lapkričio 25 d., antradienis

Marčiau, nepasišik | Atsidavimas 100 proc.

Na ką gi. reikia paaiškinti vieną reiškinį susijusį su blog'o rašymu. Tai vadinama juoduoju penktadieniu arba "blog'ine" depresija... Būna dienų kaip tyčia.. ir neturi ką parašyt. Thats fuckin amazing! Gal aš tiesiog esu tas žmogus, kuris sugeba kurti tik beprasmius postus...?? Kai galva tuščia, tai nieko ir neprigimdysi ir neprivalgęs neprilaižysi.

Būna žmonių kurie savo darbui atsidavę yra 110 proc. bet būna žmonių kurie yra tinginiai... Prie kurių aš? vualia! ;]] tai vat.. šiandien toks nutikimas paskatino pagalvoti: "ar aš, kai būsiu pilnaetatis darbuotojas, būsiu atsidavęs 100proc savo darbui?" O yra žmonių kurie yra atsidavę ir daugiau. Jie spinduliuoja dvasine ramybe... man taip gera su tokiais žmonėm bendraut. Žinau kad nesu pavyzdingas studentas ar ten kažkoks stropuolis. ;] Visada galima keistis. labai norėčiau ir tikiu kad pasikeisiu... bet jei jau 4 metus nepasikeičiau... ;] Gerai, neišsiplėskim į šalis.

Apie ką norėjau pakalbėti šiandien, tai apie tą depresiją, kuri apninka neturint ką parašyt. Jei jūs dar su tuo nesusidūrėt, neabejoju kad susidursit. Tikrai bus, kad galva bus tuščia, o skaitytojai (jei tokių yra) - lauks... Ir gali laukt ne dieną ir ne dvi. Gali laukt maximum (ne maximos reklama)6-7 dienas. O tada.... tada ateina "krachas".. Didelis ir baisus. skaitytojų nebelieka, todėl gali rašyt pats sau. ;] Na, žinoma, tai nėra blogai, nes blog'as tai kaip ir dienoraštis. Rašai sau, bet tai tuo pačiu nėra taip privatu. O jeigu tavo gyvenime niekas nevyksta? Nieko naujo, viskas po senovei, taip kaip seniems bičiuliams susitikus sakoma: "Aj, nieko gero, o pas tave?". Tai taip ir virtualiam dienorašty. Svarbu yra bendravimas. Bet jei tu negali nieko pasakyt, tai galima ir patylėt. Niekas dėl to neverks, gal net pasidžiaugs (čia viena ar kita kvaila mintim daugiau ar mažiau) :]]

Tu sum up, šis blogo įrašas, (kaip ir visi mano prieš tai buvusieji) yra betikslis. Norėjau kažką pasakyt, bet minčių buvo perdaug. O gal visai nebuvo? Reikia jau atostogaut. 21:02 Antradienis.

PROGRAMOS PABAIGA....

PŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ....

15 komentarų:

Akvile rašė...

Pora minčių. 100procentiniai darbuotojai - absoliutus mitas. As taip pat nebuvau superine studente, oi, anaiptol:)) bet va randi gyvenime tokia nisa, toki darba, kuris tau limpa ir tiek (nebutinai turi atitikti profesija, atrodo dirbk, tobulek ir dziaukis!! Tai va, noriu pasakyt-nebuna viskalaik taip. Kiekvienas normalus zmogus prapyja tinginiuka kartais:)Ir pakol jo neiskosti-uzmusk, nesidirba.
O del blogo rasymo.... tas blogas ir yra minciu isliejimas, manau, ir nieks nesitiki isminties perlu kaskart. Idomu ir siaip minciu srauta paskaitinet. Beje, tai gan paplitęs ir populiarus literatūros žanras (minties srautas/brainstorming), jau vien Škėmos "Balta drobulė" kiek ovacijų nusipelniusi.. Vienžo, lai mintys liejasi laisvai, hip hip hurray!!!

Unknown rašė...

Na, šiandien susidūriau su žmogum kuris dirba net 150proc.... Va taip. ir dirba ne metus ir ne dvejus. o kažkur 30-40 metu... Todėl ir manau, kad tas dalykas įmanomas. Bet visad būna išimčių.

Dėl blogo rašymo, tai tas minčių išliejimas kartais būna tik minčių kratinys suprantamas tik pačiam autoriui. Mintys tai liejasi, bet jos kartais ir baigiasi.

Akvile rašė...

Palikim prielaidą, kad galbūt nevisad yra taip, kaip atrodo. Ir kas nutrarė, kad atsidavimas darbui 100 proc-yra gėris? Manau tuos procentus paskirstyti reikia tarp darbo, seimos, draugu, pomegiu..va tada ir susidarys tas 100. Svarbiausia - atsidavimas gyvenimui;)
o dėl tų minčių pasibaigimo - taip būna tik komos atveju:D
Tokia jau ta smegeninė mūsų - nevaldoma net sapnuojant (!)
Saldžių ramių sapnų ir geros nuotaikos iš ryto!
O amkstesnes komentare, apie tinginiuka-norėjau parašyt, kad PRARYJAM tinginiuką :)

Akvile rašė...

pfffff... pirštai ant klavkes nebesiorentuoja:) viena klaida betaisydama, dar 10 priveliu:p

*ankstesniam komentare.

Herrra rašė...

nu jo.... patinkat man jus... (daugtaskiu ryskiai per daug, bet kai nuo "jusu minciu apsalimo" nebezinai ka rasyt, daugtaskius delioji). Ir kaip jus, filologai, is shudo nieko, tiek teksto prirasot - va cia tai 150 procentinis atsidavimas rasymui :). Pralinksminot visai nakciai :D, Dabar tik kaip nors uzmigt reikia. Ma rodos as tuoj formulem, debetais ir kreditais romanus rasyt pradesiu jusu prisiskaicius :DDD

Herrra rašė...

tiesa, Akvile, zinai, ka reiskia pfff? paziurek nuoroda ir atsargiau naudok :) http://zodynas.kriu.lt/zodis/pfffff

Unknown rašė...

Aš nutariau kad 100 procentinis atsidavimas darbui yra gėris. Tu pagalvok, dėstytojas tave moko, ir jis atsidavęs darbui tik 15 procentų. 50 šeimai, 25 Draugams ir 10 saviems pomėgiams. Ką tu išmoksi? Kokias žinias tau perteiks tas dėstytojas?

Na žinoma, gal nebus tų 100 procentų, bet bus 99 ;]

Akvile rašė...

Oi, Herrra, uzmusei tu mane su tuo pffff :)))))
O Martin, teorinių žinių praktiškai panaudoji kokį 30proc, žinias įgyji dirbdamas. Nėra tokių studijų, kurios būtų pritaikytos būtent vienai sričiai. O 100procentiniai atsidavikai darbui, manau, yra tie išprotėję mokslininkai -profesoriai, kurie neturi nieko, išskyrus Darba iš didžiosios D. Tai čia gėris? M?

Unknown rašė...

O mokslininkai dirba sau ar kitiems?

Akvile rašė...

Zmoniu gerovei jie dirba (isskyrus piktuosius genijus). matai, cia kaip kas ta subjektyvu dalyka -laime- supranta. Jei 100procentinis atsidavimas darbui tau butu laime-varyk! bet jei taip dirbtum tik is pareigos - spjauk i tuos procentus:)

Unknown rašė...

Tai vat mano manymu darbas žmonių gerovei ir yra atsidavimas darbui. hm.. idomiai čia susakiau ;] gal jau baigiam diskusiją? ar dar liko kas nors nepasakyta? ;]

Akvile rašė...

Klausimas uždarytas, kas dar seimo dienotvarkėje?:)

Herrra rašė...

nu ne, nebaigiam. Fraze:
"Tai vat mano manymu darbas žmonių gerovei ir yra atsidavimas darbui" - mano nuomone, tai kaip te sako amerikonai bullshit... a kaip te.

Herrra rašė...

nu gerai, per smarkiai te uzvaziavau :). O koks darbas nera zmoniu gerovei? O jei tai gerovei zmoniu atsiduodu 50 proc. - tai jau nebeatsiduodu, ar kaip cia?

Unknown rašė...

Amerikonai sako "Beating about the bush"... Žinau kad gal ten ir šūdą sumaliau. Atsiduoti galima visaip, visur, per visur ir panašiai... žodžiu ten tie procentai ne prie ko, ten tik pvz...

Mhm.. kas ten dar dienotvarkėj? ;]